Amennyiben megtekinti ingatlan ajánlataimat, annak tartalmilag is korrekt tájékoztatását, akkor a munkámnak eleve vissza kell tükröznie az ingatlanos szakmai hozzáállásomat is.

Minden ami ingatlan, érdekel. 

Munkámat abban maximálom, illetve teljesedek ki benne, amikor az ingatlan befektetési partnereim, elégedettek az ajánlataim és azok teljes körű kivitelezésének, munkafolyamatoknak koordinálásával. 

Ingatlan felújítási projektjeink hozamait tekintve, befektetési partnereim elégedettek. Célkitűzéseim között szerepel az új építésű ikerházak megépítése a befektetői partnerekkel.

Szeretjük a sikert megélni, szeretünk szépet alkotni. 

Budaingatlanház facebook oldalon minden ingatlanunk is és aktuális hírek, információk megtalálható! Kövesse az oldalt, minden ingatlanunkat, ott is megjelenítem! 

Megköszönöm az ügyfeleimnek az AJÁNLÁSUKAT!

Nekem ez jelenti a maximális sikert, ha elégedettek az ügyfeleim, akik rendszerint tovább ajánlották szolgáltatásomat!

Amennyiben NINCS Önnek saját ügyvédje, abban az esetben 100% megbízható ügyvédemet merem ajánlani. ( Dr. Pálházi Gábor ügyvédet!) Én 10 éve vele dolgozom, ingatlan adásvétel tekintetében. 

Van olykor HALASZTOTT fizetési lehetőség is, ( Bérlőből-Tulajdonos) elven. 
Ez általában 24-36 hónapos halasztott fizetési lehetőség a vevőnek.

YESS-BAU kft Tulajdonosával nagyon jó és baráti a kapcsolatom.

 
Így a Yess-Bau kft összes ingatlanát és társasházát amit folyamatosan épít, nekem adta meg a lehetőséget a munkám végett, hogy értékesíthetem. 
Én mindent megteszek azért, hogy a legjobb tudásommal segítsem a lakások értékesítést.
Ezt a Budaingatlanház Facebook oldalamon is megjelenítem, illetve a lakóparkok, társasházak, ikerházak saját Facebook oldalaira irányítom a vevő érdeklődőket, hogy a legtöbb információk alapján tudjon dönteni.

 
Feld Attila - Tulajdonos